Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

από www.sportstonoto.gr

Α.Ο.Σπερχογείας: "Φιλικά" 3-1 τον Α.Σ. Ανδρούσης! Φασουλής δοκίμασε Σωτηρόπουλο..

Α.Ο.Σπερχογείας:  "Φιλικά" 3-1 τον Α.Σ. Ανδρούσης! Φασουλής δοκίμασε Σωτηρόπουλο..
Σε δυνατό, φιλικό τεστ που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 08/08 στο δημοτικό γήπεδο "Πέτρος Γεωργανάς" παρουσία δεκάδων φιλάθλων οι "Ταύροι" του Α.Ο. Σπερχογείας του Δημήτρη Γιακουμή, επικράτησαν στο β΄μέρος με σκορ 3-1 επί του Α.Ο. Ανδρούσης που παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις!
Οι φιλοξενούμενοι, στο α΄ ημίχρονο κτύπησαν στα ίσα το ματς κράτησαν το ισόπαλο 1-1, δεν μέτρησε ένα τέρμα που όπως υποστηρίζουν πέρασε τη γραμμή τέρματος του γκολκίπερ Τσούλου, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν σειρά απο εναλλακτικές λύσεις, έκαναν κάποιες αλλαγές και σκόραραν δυο φορές. 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επίσης, με τον Α.Σ. Ανδρούσης δοκιμάσθηκε στην επανάληψη και ο έμπειρος νησιώτης μεσοεπιθετικός Στέλιος Σωτηρόπουλος (σ.σ. σημερινή ΦΩΤΟwww.sportstnoto.gr) ο οποίος τη περσινή σεζόν πέτυχε επτά "7" γκολ με τη φανέλα του Δωριέα και του Α.Ο. ΦΑΡΑΙ, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών της χώρας μας Πάμισο. Α.Ο. Μεσσήνης Πανελευσινιακό, Χαλκίδα κ.α.)
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΩΝ: Στο 11ο λεπτό ο Δημήτρης Σώκαλης που αποκτήθηκε απο τον Α.Ο. Μεθώνης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0, με τη συμπλήρωση του α΄ημίωρου ο Φάνης Βλαχόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι  ισοφάρισε σε 1-1, στο 54΄ο Κουλόπουλος έδωσε ξανά προβάδισμα στους "Ταύρους" με το  2-1 και στο 77ο λεπτό ο νεαρός Καραχάλιος το τελικό 3-1 με ένα εκπληκτικό τέρμα που χειροκροτήθηκε απο τους φίλους της ομάδας του, (σ.σ. αλλά και από το μεγάλο "αφεντικό" των Ταύρων το νεαρό πρόεδρό τους Δημήτη Γιακουμή που παρακολούθησε όρθιος με τους συνεργάτες του τη φιλική αναμέτρηση! 
Χρέη διαιτητή έκανε ο παλαίμαχος άσος του Μεσσηνιακού Νίκος Γιακουμής ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά, με εξαίρεση ένα τέρμα που δεν μέτρησε όπως υποστηρίζουν οι Ανδρουσιανοί, λόγω έλλειψης επόπτη...
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Τσούλος, Δωδέκατος, Ι. Κουρέας, ΙΙ. Κουρέας, Δημητρίου, Γεωργαντάς, Σώκαλης, Παπανικολόπουλος, Καραχάλιος και Κουλόπουλος, ενώ στην  επανάληψη έπαιξαν και οι Κουμούτσος, Μούστος, Σωτηράκος, Ι. Γιακουμής και Δικαίος.
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ: Κατσίποδας, Καλογερόπουλος, Φαράντος, Μπαλόπουλος, Μουλαβασίλης, Ζάκκας, Θεοδοσόπουλος, Πατσιώτης, , Βλαχόπουλος, Ηλιόπουλος και Μαραγκούλιας. Στην επανάληψη έπαιξαν ο υποδοκιμήν Στέλιο Σωτηρόπουλος και ο 21χρονος νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Σωτήρης Καρτερολιώτης.