Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Καλαμάτα 26/08/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Σχολής Διαιτησίας της οποίας τα μαθήματα θα ξεκινήσουν σε ημερομηνία που έγκαιρα θα γνωστοποιηθεί.
Οι υποψήφιοι νέοι Διαιτητές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, προσκομίζοντας ποινικό μητρώο και πιστοποιητικό γέννησης, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας (Σπετσών 20 & Δαμοφώντος, Καλαμάτα), έως την Δευτέρα 28/9/2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση αλλοδαπών υποψήφιων νέων Διαιτητών, επιπρόσθετα απαιτείται άδεια παραμονής και φωτοτυπία διαβατηρίου.
Δικαίωμα να υποβάλουν τη σχετική αίτηση (η εν λόγω αίτηση υπάρχει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας καθώς και στο link στο τέλος της σελίδας),, έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 1999 (16 χρόνων) μέχρι το έτος 1987 (28 χρόνων) και είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Γυμνασίου.
Η τελική επιλογή των μαθητών της σχολής θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη του υποψήφιου με την ΕΔ/ΕΠΣ Μεσσηνίας, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και ώρα 18.00.
Το πρόγραμμα της σειράς μαθημάτων θα ανακοινωθεί έγκαιρα πριν από την έναρξη της σχολής
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2721025954 - 6942552040 & 6975300485
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η αποστολή της αίτησης μπορεί να γίνει και στο e-mail της ΕΠΣΜ => epsm@otenet.gr καθώς και στο FAX : 2721028677
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ=>/static/files/Aitisi Sxolis Diaitisias.doc
ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΩΝ (ΔΟΚΙΜΩΝ) ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 14-16 ΕΤΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Καλαμάτα 26 Αυγούστου 2015
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας ανακοινώνει την λειτουργία Ακαδημίας Νέων (δόκιμων) διαιτητών ηλικίας 14 - 16 ετών. Η δυνατότητα της λειτουργίας Ακαδημίας Νέων (δόκιμων) διαιτητών δίνεται για πρώτη φορά από τον Κανονισμό Διαιτησίας.
Οι υποψήφιοι Νέοι(δόκιμοι) διαιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά :

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Πιστοποιητικό γέννησης
2. Υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα - κηδεμόνα 
3. Ιατρική βεβαίωση 
Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από το link στο κάτω μέρος της σελίδας ή να την προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΕΠΣΜ επί της οδού Σπετσών 20 & Δαμοφώντος στην Καλαμάτα. 
Οι αιτήσεις των δόκιμων διαιτητών μαζί με τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα 28/9/2015.
Οι δόκιμοι διαιτητές θα παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με επιπλέον θεματολογία σε θέματα υγιεινής και άθλησης.
Το πρόγραμμα της σειράς μαθημάτων και ο χώρος θα ανακοινωθεί έγκαιρα πριν από την έναρξη της σχολής.
Οι δόκιμοι διαιτητές , εφ' όσον επιτύχουν στις εξετάσεις, θα τους απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης. Θα διορίζονται και θα αγωνίζονται σε αγώνες προπαιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ. 
Απαραίτητη είναι σε κάθε περίπτωση η γραπτή συγκατάθεση των γονέων - κηδεμόνων καθώς και η ιατρική βεβαίωση.
Με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας οι δόκιμοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν νέα εισαγωγική σχολή διαιτησίας , ώστε να διορίζονται σε αγώνες των διοργανώσεων της ΕΠΣΜ.
Την αίτηση μπορείτε να την αποστείλλετε στο ΦΑΞ : 2721028677 , στο e-mail : epsm@otenet.gr ή να την προσκομίσετε στα γραφεία της ΕΠΣΜ.
ΕΚ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΠΣΜ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ=> /static/files/Aitisi akadimias newn diaititwn.doc

ΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Καλαμάτα 26 Αυγούστου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ε.Π.Σ.Μ. καλεί τα σωματεία της δύναμής της να υποδείξουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 1 – 1 – 2000 έως 31 – 12 – 2003 οι οποίοι έχουν την ικανότητα να αγωνισθούν στις Μικτές ομάδες και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα.
Οι προπονήσεις για τις επιλογές των ποδοσφαιριστών θα γίνουν στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ.Μ. στον Κορδία σε ημερομηνίες και ώρες που αναφέρονται παρακάτω.
Οι ποδοσφαιριστές να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (Φανέλα – σορτσάκι – κάλτσες – επικαλαμίδες – ποδοσφαιρικά υποδήματα).
Επίσης τα ποδοσφαιρικά υποδήματα που θα χρησιμοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι κατάλληλα για πλαστικό χλοοτάπητα, διαφορετικά δεν θα συμμετάσχουν στην προπόνηση. 
Παρακάτω αναφέρονται οι ομάδες, η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής των προπονήσεων στο γήπεδο της Ένωσής μας στον Κορδία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 7/9/2015
· Ώρα 15:00΄: Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003
· Ώρα 17:00΄: Νέοι γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001
Ομάδες : Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ/ΤΑΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΕΚ ΚΑΛ/ΤΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ο. ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ – ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ-ΑΟ ΔΙΟΔΙΩΝ-ΟΦ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ-ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ-ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ-ΑΠΣ ΑΡΙΣ.

Τρίτη 8/9/2015

· Ώρα 15:00΄: Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003
· Ώρα 15:00΄: Νέοι γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001
Ομάδες : Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ – ΔΟΞΑ ΚΑΛ/ΤΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ – Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. – ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – Α.Ο. ΧΑΤΖΗ – Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ –ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ-ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ-ΑΠΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ- ΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΒΡΑΜΙΟΥ – ΠΑΟΚ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ.

Πέμπτη 10/9/2014
· Ώρα 15:00΄: Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003
· Ώρα 17:00΄: Νέοι γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001
Ομάδες : ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ – Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ– Α.Ε. ΑΙΘΑΙΑΣ – Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ – Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ– ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ-ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ-ΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ
ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΣΜ