Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Taklin.gr | Aθλητικά γεγονότα της ΜεσσηνίαςΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ανακοίνωση κατά αθλητικού σάιτ. - Taklin.gr | Aθλητικά γεγονότα της Μεσσηνίας

Taklin.gr | Aθλητικά γεγονότα της ΜεσσηνίαςΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ανακοίνωση κατά αθλητικού σάιτ. - Taklin.gr | Aθλητικά γεγονότα της Μεσσηνίας

Aνακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Σπερχογεία κατά αθλητικού σάιτ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«To Δ.Σ του Α.Ο.ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ διαβαζοντας το αρθρο που δημοσιευτηκε στην ιστοσελιδα του Sporstonoto.gr κανει την εξης σκληρη δηλωση:
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ .ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ.
ΚΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Κ ΑΠΡΕΠΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ.
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ».