Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: 2 στα 2 για νέους και παίδες

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: 2 στα 2 για νέους και παίδες


Οι μικτές παίδων και νέων της Μεσσηνίας επικράτησαν με 1-4 και 0-1 των αντίστοιχων ομάδων της Λακωνίας.
Το παιχνίδι των παίδων
Με ένα γκολ στο α' ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν, αλλά στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να πετύχουν 4 γκολ και να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα οι παίδες της Μεσσηνίας και να νικήσουν με το εντυπωσιακό 1-4  της αντίστοιχης ομάδας της Λακωνίας.
Τα γκολ
Το σκορ άνοιξε για τους Λάκωνες στο 32' με γκολ του Αποστολόπουλου. Στο 50' ισοφάρισε ο Παπαθεοδωρίδης και 8 λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος έκανε το 1-2 και έδωσε προβάδισμα στη Μεσσηνία. Στο 65' ο Κωστέας αύξησε τη διαφορά πετυχαίνοντας το 1-3. Και ο Λαμπρόπουλος στο 75' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 1-4.
ΛΑΚΩΝΙΑ: Λάτσης, Χατζής, Ζαϊμης, Δρούσιας, Μάνος, Χελιώτης, Αποστολόπουλος. Δημητρακάκης, Μπεγρής, Μπάροβιτς, Φίφλης.  Επαιξαν και οι Δημητρόπουλος, Βλάχος, Σουμάκης, Καλογερόπουλος, Ζούμπουλας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Σερπάνος, Δημόπουλος, Κωστέας, Δημητρίου, Στασινόπουλος. Επαιξαν και οι Θούας, Ζαχαριάς, Λαμπρόπουλος, Μεϊντάνης, Σαρδέλης. 
Ο αγώνας των νέων
Στα χνάρια των παίδων κινήθηκαν οι νέοι της Μεσσηνίας, οι οποίοι κέρδισαν με 0-1 την ομάδα της Λακωνίας.
Το γκολ
Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Σαρδέλης στο 75'.
ΛΑΚΩΝΙΑ:  Μπαλοδήμας, Γαρεφαλλάκης (84' Μάρκου), Παπαστάθης, Λιγάκης, Στούμπος, Παρασκευόπουλος, Μαλτέζος, Πλατάνας, Φραντζέσκος (88' Καρβελόπουλος), Τζανετάκος (56' Βρινιός),, Κουτσοβασίλης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Μπαχράμης, Σιρμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Παπαδήμος, Σαραντόπουλος (46' Καραχάλιος), Αντεμάι (80' Παπαθεοδωρίδης), Σαρδέλης, Μπάκας (75' Κάππος).